Bismillahirrahmanirrahim Şüphesiz ki imân edip sâlih amellerde bulunanlar (varya), işte onlar, yaratılmışların en hayırlılarıdır. Beyyine sûresi 7
Bir Hadis
Ümmü`d-Derdâ (ra) anlatıyor: Ebu`d-Derdâ (ra)`i işittim. Demişti ki: Resulullah (s.a.v)`i işittim, şöyle buyurdu: Müşrik olarak ölenle, bir müslümanı haksız yere öldüren hariç Allah bütün günahları affedebilir. Ebu Dâvud, Fiten 6 (4270)
Bir Dua
Bismillahirrahmanirrahim Ey Rabbim Ben senden hakkında bilgi sahibi olmadığım bir şeyi istemekten yine sana sığınırım Eğer beni bağışlamaz ve esirgemezsen kaybedenlerden olurum. (Hûd Suresi - 47)
Hikmetli Söz
Hayatta her şey Allâh`ın taksîmi iledir. Allah; kimini zengin kimini yoksul, kimini sağlam, kimini sakat, kimini âlim ve kimini câhil kılmıştır. Kendinden düşük kimseleri gördüğün vakit, böbürlenip onları hakîr görme.- İmam Gazali